Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Fabricació tirants elàstics

La marca DALAY és especialista en la fabricació i distribució d'articles de corseteria. Uns dels principals productes que fabriquen son els tirants elàstics per a sostenidors.

Els tirants i els accessoris de corseteria i llenceria de DALAY són el complement perfecte pels sostenidors. És un tipus de producte que es pot trobar tradicionalment a les merceries, botigues de roba interior, grans superfícies o magatzems de paqueteria.

A Dalay son referent en la fabricació de tirants elàstics.

Dalay té en catàleg diferents models de tirants: de posar i treure –no cal cosir-, tirants transparents invisibles i tirants protectors d’espatlla. A la seva web ens en donen tota la informació necessària.

Més enllà dels tirants, hi ha un assortit d’accessoris per a sostenidors de corseteria que van des dels protectors d’espatlla, als ajustadors o adaptadors de tirants per l’esquena, o els adaptadors per fixar el tirant a la peça de roba per minimitzar el fregament amb la pell. També disposen de recanvis tipus anelles, tensadors i gafets, tant de plàstic com metàl·lics.



Comentarios