Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Cafès sostenibles Rainforest Aliance

És important consumir amb conscienciació ecològica. Coneixeu els cafès amb certificacióRainforest Aliance i els cafès ecològics? Si no sabeu de què us parlem, continueu llegint, perquè us interessarà el post...

Es tracta de cafès que són bons per tu, i bons pel planeta. Són cafès orgànics sense pesticides, insecticides i sense adobs químics. Aquests cafès certificats, provenen de plantacions que compleixen amb totes les normes exigides per a respectar el medi ambient, socials, de sostenibilitat, d’integració, conservació de l'ecosistema i millora de productivitat i condicions de vida dels agricultors.

Empreses compromeses amb el medi ambient com Bages Vending, han introduït la gestió i el pensament sostenible en les seves accions empresarials. És per això, que treballen amb productes provinents de l'agricultura i comerç sostenible.

Disposen de cafès a les màquines expenedores amb la certificació Rainforest Aliance, a més a més, els diferents productes triats es troben entre les millors marques comercials per tal de que els seus usuaris puguin gaudir de productes saludables fora de casa.

Per exemple, disposen de cafès Lavazza, que disposen d’aquesta certificació Rainforest Aliance, la certificació que ratifica una gestió respectuosa amb el medi ambient.

Finalment, destacar que també tenen cura dels residus generats a les seves màquines expenedores, sobretot amb el plàstic. Per això, canvien el plàstic pel paper 100% Biodegradable, també fan servir culleretes de fusta compostable.




Comentarios